www.e-wheelskatwijk.nl De E-choppers van Katwijk. Wil jij met deze gave elektrische scooter de prachtige Duin en Bollenstreek verkennen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

www.vajoke.nl  Joke Heemskerk is va oftewel virtual assistent . Ze helpt ondernemers met de boekhouding/administratie. Precies datgene waar je als ondernemer iedere maand als een berg tegenop ziet. Laat Joke die administratieve berg bedwingen voor jou zodat jezelf meer tijd hebt voor je echte passie. Voor een paar uur per week/maand koop jij je rust.

www.smaakcreatie.nl    Corine van Duijvenvoorde heeft een passie voor eten en koken en heeft een eigen cateringbedrijf waarbij verse kruiden eetbare bloemen uit eigen tuin de gerechten sieren. Biologische seizoensproducten en duurzaamheid van de te gebruiken materialen zijn de pijlers van de filosofie van Corine.

https://store.bricklink.com/loonbricks#/shop?o={%22showHomeItems%22:0}  Kevin van Loon is een eigen bedrijf gestart in het verkopen en compleet maken van tweedehands lego, waar hij verzamelingen koopt deze per set compleet maakt en weer verkoopt.

www.disco-music.nl Marvin van Duijn(FeestDjMarf) DJ-Licht-Geluid Met zijn passie voor muziek maakt hij van elk feest een succes!

 

www.zalmroker.nl Rob Zuidhoek 

Zalmen worden gerookt op traditioneel recept.

De zalmen worden 2 dagen gepekeld en 10 tot 14 uur gerookt met gefilterde rook, waardoor er praktisch geen rookhuid is, wel de smaak!

www.rederijvanhulst.nl www.partyboot.nl Mathijs Jongeneel en partners verzorgen diverse prachtige vaartochten vanuit Warmond,Leiderdorp,Leiden,Noordwijk en Lisse. Heerlijk varen op de kagerplassen en aangrenzende polders.

https://www.facebook.com/i.vickzudreads  https://www.instagram.com/i.vickzudreads/ Vicky Ruitenbach zet synthetische dreadlocks en maakt daar hele mooie creaties mee.

http://www.notenboom-massage.nl/ Marco Notenboom is een enthousiaste allround masseur en personal trainer die van zijn hobby's zijn beroep  heeft gemaakt. Een specialist op het gebied van massages,voeding en gerichte training voor een gezonde leefstijl.

  Facebook.com/djwpaul  wPaul. Altijd op zoek naar de fijnste platen voor de dansvloer. Of het nou gaat om funk, soul, energetische disco, brutale Italo, verse oldschool, hete house, diepe acid of electronisch oriëntaals, wPaul stopt het in zijn sets. Je kunt wPaul vinden op Facebook.com/djwpaul of op @wpaul00.

https://www.praktijkikziejou.nl/ Elise Ravensbergen. Ben je aan het tobben, loop je vast?

Zullen we het er over hebben, er samen naar kijken? Neem de tijd.  Het lucht op, echt waar!

Gezien en gehoord worden. Veranderen betekent niet iemand anders worden maar meer van jezelf.